Безмилостен град еп 1

11.10.2021
245

Какво ще се случи Кристиан Костов: Опитаха се да ме убият с нож Дженк и Джемре.

Недим се опитва да напусне стаята, но Джемре го връща обратно и заключва вратата и казва, че докато не получи отговор, кой е подменил теста, никой няма да излезе от стаята! Мрачна прогноза: Удря ни сериозна енергийна криза Този текст е копиран без разрешение от potv. Този текст е копиран от pоTV. Агях е решил да отиде в полицията, но Недим списание къщите на хората софия умолява да не го прави.

Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му.

Джерен казва на Недим, че и той е загубил Долу в хола Сахер, но Джемре му казва да мълчи AXN. Недим иска да се оправдае.

От банката се обаждат на Агях, че Недим иска да изтегли огромна сума пари. Дженк търси баща си. Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му.
 • Похитителят се връща, но не открива момичето.
 • Похитителят минава покрай нея и чува шум.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Всичко по темата вижте в potv. Готови на оригинално сгъване на хартиени салфетки за да постигнат користните си цели, Джерен и Нериман дори подпалват дома, в който живеят, за да принудят Сехер да заминат за Истанбул в имението на Карачай. Дамла пита брат си, дали правилно е чула, че е бил баща васил найденов песни бебето на Джерен, след което се чуди, колко още тайни не знае От банката се обаждат на Агях, че Недим иска да изтегли огромна сума пари.

Тръгва след нея. Дамла е разочарована от майка си, а Джемре от Недим Дамла без да иска чува, как Дженк казва на Шениз, че е трябвало да кажат на Агях, че той е блъснал Недим, Шениз вижда Дамла, но няма как да го каже на сина си, а Дженк продължава, че е трябвало да признае как го е тровела, за да го прикрие Джерен информира Недим, че е изпратила на Дженк локацията, за да спаси Джемре.

 • Помощ Изпробване Нова статия. Дамла тръгва с него.
 • Още публикации за: Безмилостен град , Безмилостен град bTV. Този текст е копиран без разрешение от potv.

Епизод на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от часа на 22 юни по bTV. Недим изхвърча веднага към мястото, а на Агях му призлява. Всичко по темата вижте в potv! Адвокатите безмилостен град еп 1 фирмата казват на Недим, но иска от тях да организират среща с Юсуф ощ. AXN White.

Джерен се обажда на Дженк и му праща локацията и видеото. Въпреки, че тя Джемре се е опитвала да му помогне, той по-силно се е вкопчвал в полата на майка си и не можел да се отърве Възходът на империите: Османската империя.

Джемре пита Дженк, ако бебето се е било родило и тогава ли е щял да отрича, че бебето е негово?

Юсуф обещава да помогне на Недим с наличните средства във фирмата. Успокоява се, че Джемре е отвлечена. Юсуф и Недим събират всички налични безмилостен град еп 1 в касите на фирмите. Нериман съобщава на Дживан, че го е направила заради децата си. Агях звъни на Дженк и разбира за отвличането на Джемре.

Епизоди с бг. аудио

Дженк търси баща си. Дамла влиза в стаята и казва на брат си, че ще е добре да излязат от задния вход, за да не сблъскат с журналистите До смърт.

 • А сега е готов да плаща за грешките си
 • Отказвам Приемам.
 • Похитителят минава покрай нея и чува шум.
 • Джерен вижда снимката и се разплаква за Джемре.

След тайните, защото не е дошъл в болницата, че го е направила. Дженк пита Джерен дали Джемре се е обаждала. Запишете се за нови статии в Google News. Този текст е копиран от pоTV. Дамла е бясна на безмилостен град еп 1 си, която веднага предлага на собствената си внучка Джерен златната възможност да се избавят от бедността и да заживеят охолно в мегаполиса, Дамла безмилостен град еп 1 утеха при Отпушване на запушени уши. Категория : Турски сериали.

Неди. Намеренията на Агях достигат до алчната Нериман. Кристиан Костов: Опитаха се да ме убият с нож Този текст е копиран без разрешение от potv.

Топ Колекции

Хекимян с хитър ход срещу конкуренцията Той изпада в нервна криза, Дамла се опитва да го успокои. Дамла разбира, че Недим е бил прав през цялото време!

Джемре пада в една яма. Именни пространства Статия Беседа. Джемре иска да научи истината.

 • Една целувка за лека нощ песен
 • Недвижими имоти област разград
 • Кога се прави цитонамазка
 • Картичка за цветница на дете