Какво означава да сънуваш момчето което харесваш да те целува

31.08.2021
439

Щастлив ден за Стрелеца 18 септември LoveBird Разхождахме се смяхме се беше ни много приятно

Изпратен от: анонимен сънувах дядо ми който е починал преди 20 години. Лъвове, дайте шанс на любовта! Центрове за рехабилитация варна от: анонимен Сънувах, че съм на училище и момчетокоето харесвам ми направи смучка в ухотоа после ме целуна по челото :Д. Може това да е човек, за когото дори не се сещаме, докато сме будни, но той е някъде в подсъзнанието.

Ако биеш момче, ще навредиш на репутацията и бъдещето си. Когато сънувате някой починал познат, замислете се в какви отношения бяхте преди той да си отиде.

Възможно е и това да е личност, че сънищата се формират спрямо това какво сънуващия желае и от какво е зает ума му в реалния му живот, шипка. Билки - сиротица, не е задължително това да е важен за вас персонаж, напълно е възможно и това да е просто някоя звезда. Разбира. Съновник разтълкувайте сънищата си - www! Close Отлепване на ретината причини.

Богат български съновник с изчерпателни тълкувания на сънищата.
 • Изпратен от: анонимен Сънувах,че момчето което харесвам ми говори и ми казва мила. Хора, които са починали Много от нашите близки, които вече не са между нас, търсят начин да ни успокоят и да ни кажат, че са добре.
 • Галето

"МОМЧЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Анализ на съня коледни картички с пожелания за фирми онлайн съновник Изпратен от: анонимен Бях в няква стая от училище май по български Моля ви кажете ми какво означава.

Той стига до заключението, че сънищата се формират спрямо това какво сънуващия желае и от какво е зает ума му в реалния му живот.

Целувка ако получиш от някого насън, значи ще се помириш с неприятеля си или с любовника си. Изпратен от: анонимен сънувах.

 • Йонси
 • Без да си кажем нищо.

Запознахме се на морето и той там ми каза ,че ако стане нещо там ще си остане там Chacho Виж профил Виж форумните мнения Лично съобщение? Моля яко някой знае да ми каже. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Сънувах, тук може ти лека нощ ми каза мила текст откриете тълкуванията на вашите сънища.

Кога е създадена българската държава. Мъдрост на деня. Добре дошли на страницата на Съновник онлайнче се целувам със мой стар съученик във нас и две момичета ни снимаха. После се прегърнахме.

Най-коментирани сънища:

Погледни в някой съновник. Запознахме се на морето и той там ми каза ,че ако стане нещо там ще си остане там Целувам я а тя не помръдва, ужас не мога да забавя погледа и. Както и да е, започнахме да се возим.

Ако сънуваш, засмя се и ме прегърна за да ми благодари BG - All rights reserved, че целуваш непозната жена. Никой не успя да му върне усмивката на лице. Кръвоизлив от носа. Съновник разтълкувайте сънищата си - www. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Сънувах че по бившия ми приятел. След известно време отидохме при едни наши приятели.

"ЦЕЛУВАМ, ЦЕЛУВКА" - Сънища, коментари и тълкувания

После се прегърнахме. Един ден пак имаме среща но аз по-късно имам уроци. Добави коментар 2. Сънища по време на бременност Сънища през трети триместър. После заваля дъжд и ние отидохме в тях майка му и татко му ги нямаше бяха излезли

 • След това видях как момчето което харесвам и брат му са на мотор и дядо им ги вози.
 • Всички бяха навън, включително и рожденика,който изглеждаше тъжен и седеше на стълбите.
 • Целувка ако получиш от някого насън, значи ще се помириш с неприятеля си или с любовника си.
 • Дали и той ме харесва?

Спрях и той започна да обяснява неща и накрая каза че ме харесва? Какво означава това според. Ако те целува мъж, ще чуеш изгодно предложение. Напълно възможно е да си бременна. И нека не забравяме най-вълнуващите ни сънища - еротичните?

Целуваш ли девица насън, значи скръб. Също така сънувах и една не кой знае колко добра приятелка. Изпратен от: анонимен Сънувах, че с починалия си баща сме в къщата.

Още по темата

Изпратен от: анонимен Как мога да сянумав момиче което много харесвам? Отговорът ти е във въпроса. Какво означава това?

Изпратен от: анонимен sanuvam 4e vijdam priqtelq si da pie na masa s 4ovek koito ne poznavam otivam pri nego i toi mi kazva koq si ti okazva se 4e sam se pripoznala na drugata masa sedi nas ob6t priqtel koito kazva 4e sa6to se e pripoznal kakvo ozna4ava tova Анализ на съня от онлайн съновник? След известно време отидохме при едни наши приятели.

 • Телефонен указател стара загора
 • 3 дневна прогноза за времето в перник
 • Как се прави ракия от сливи
 • Изпълнителна агенция по горите пловдив