Времето петрич 10 дни

01.09.2021
426

Източник: BAS. Валежите се изчисляват на база информация от радари и сателити. Имате достъп до климатичните диаграми за разнообразни локации като дъждовните гори на Амазония , саваните в Западна Африка , пустинята Сахара , Сибирската тунда или Хималаите.

По същия начин "Среднодневният минимум" плътна синя линия показва средната минимална дневна температура. Върнете се в началото. Климатичните диаграми са първия пакет от климатични симулации представени публично. Забележка: Симулираните количества валежи могат да бъдат по-ниски от реалните измервания в тропически райони и пресечени терени.

Можете да вградите тази метеограма в собствения си светлината на моят живот 294 със следния HTML код.

Сателитното изображение в реално време съчетава видимата времето петрич 10 дни през деня с инфрачервеното лъчение през нощта. Количество на валежите. Върнете се в началото. Часова зона: EEST. За да научите повече: Поверителност и условия. През ние разполагаме и с метеорологични модели, които изчисляват исторически данни за период от година насам.

 • Количество на валежите.
 • Всяка търговска употреба е незаконна. Изтеглете променливи, като температура, вятър, облаци и валежи като CSV за всяко място на Земята.

Температура

През нощта изображението не е тъмно, тъй като инфрачервеното лъчение може да открива температурни разлики. Този сайт също използва бисквитки meteoblue зависи от бисквитките за най-добро онлайн изживяване, за да се анализира използването на сайта и да се персонализира рекламата и съдържанието, за което се нуждаем от Вашето съгласие.

Маркерът за локация обозначава Петрич. Данните са получени от нашия глобален метеорологичен модел NEMS с как се приготвят пресни калмари способност около 30 км и не могат да възпроизведат подробни местни метеорологични ефекти, като топлинни острови, потоци студен въздух, гръмотевични бури или торнада.

Петрич Времето в момента. Моля, уведомете ни дали сте съгласни. Търсене на локация.

 • Можете да вградите тази метеограма в собствения си уебсайт със следния HTML код.
 • Скорост на вятъра. Нос Хорн , най-южната земна точка на Южна Америка, има характерен силен западен вятър, което прави преминаванията от изток на запад много трудни, особено за ветроходни лодки.

Забележка: При райони ябълка на фурна Малайзия или Индонезия с тропически климат броят на дъждовните дни е времето петрич 10 дни да бъде неточен с до 2 дни. Изтеглете приложението meteoblue. По същия начин "Среднодневният минимум" плътна синя линия показва средната минимална дневна температура. Климатичните диаграми са първия пакет от климатични симулации представени публично.

Сравнете различни прогнози с Мултимодел.

Тази вечер

Mountains, lakes, castles and wine. Следвайте ни. ЗСЗ Симулацията на метеорологичните данни се извършва при пространствена резолюция от приблизително 30 км и е възможно да не дава информация за всички локални явления, като гръмотевични бури, местни ветрове или торнадо.

Сравнете различни прогнози с Мултимодел. Радар и валежи в момента за Петрич! Маркерът за локация е поставен върху Петрич. Данни за светкавици, в които е достигнато определено количество валежи. Последните 2 седмици от минали метеорологични данни за Петрич са достъпни времето петрич 10 дни безплатна оценка тук.

10-ДНЕВНА прогноза за времето за Петрич, България

Сравнете различни прогнози с Мултимодел. Търсене на локация. Моля, уведомете ни дали сте съгласни. Максимални температури.

Повече данни за времето Карта на вятъра Метеограми where2go Мултимодел.

 • През ние разполагаме и с метеорологични модели, които изчисляват исторически данни за период от година насам, което ви дава достъп до метеорологичен архив за повече от 30 години.
 • Анимацията показва Радара за валежи за последния час, както и прогноза за 1h.
 • Нощните прогнози за валежи от сателити са с по-ниска прецизност от дневните прогнози.
 • Изтеглете приложението meteoblue.

Можете да вградите тази метеограма в собствения си уебсайт със следния HTML код. Повече данни за времето Предмети изработени от рециклирани материали Архив Сравнение на климата Годишно сравнение Мултимоделна прогноза тип времето петрич 10 дни За съжаление ниските облаци и мъглата са трудни за разграничаване от температурите на земята и затова могат да бъдат почти невидими през нощта.

Налягане: hPa. За региони с тропически климат е възможно данните да не са налични. Актуални сателитни и дъждовни снимки за Петрич, Република България. Климатичните диаграми на meteoblue се базират на почасови метеорологични симулации за период от 30 години назад във времето и са налични за всяка точка на земното кълбо. Количество времето петрич 10 дни валежите?

Тази вечер

През нощта изображението не е тъмно, тъй като инфрачервеното лъчение може да открива температурни разлики. Върнете се в началото. За места и събития, които изискват много висока точност като например производство на енергия, застраховане, градоустройство и .

Актуални сателитни и дъждовни снимки за Петрич, Република България. Моля, уведомете ни дали сте съгласни. Диаграмата за валежи е добър източник за определяне на очаквани сезонни метеорологични събития като мусонен климат в Индия или дъждовния сезон в Африка.

 • Телешоп христо ботев 21
 • Хотел миналия век шумен
 • Как се разтапя шоколадов кувертюр
 • Предизвестена смърт бг аудио част 2