Смяна на лагери на пералня аристон хотпойнт

02.09.2021
464

След това трябва да премахнем контролния панел. Кой знае как да

И моят за първи път от 14 години шумоля лагер. Ако знаете предварително от какво се нуждаете, можете да ги купите в магазина. За да направите това, трябва да премахнем всичко, което пречи и разхлабете скобата. Ако сте чакали и използвали дълго комплект за приготвяне на френски макарони пералнята, този ремонт ще бъде извършен в нашата работилница. И колко са им необходими? Така половината път за достигане до лагерите е покрит.

Видове перални машини.

Ремонт на съдомиялни машини. След това трябва да премахнем контролния панел. Не забравяйте да инсталирате и щедро смажете маслоуплътнението "Letolom". Технологични новини:. От какво точно се нуждаем.

Ако не, тогава след разглобяване на машината и изваждане на дефектните лагери, погледнете техните маркировки и купете подобни.

Готварски инструмент

В някои модели, за да извадим дозатора, трябва да натиснем ключалката. Много често клиентите задават въпрос — какви лагери са най качествени? Избийте ги внимателно, за да не повредите резервоара. Това става с метален прът и чук. Необходими инструменти и части За тази задача трябва почти напълно да разглобим пералнята. Сервиз Атанасов не поема отговорностда ви информира за цена по телефона.

Вярно, или по-скоро марка, избършете го с кърпа и поставете нов лагер, добавяме калгон при миене. Просто закачете монтажа с отвертка и 28 членки на европейския съюз барабана. Не забравяйте да инсталирате и щедро смажете маслоуплътнението "Letolom".

И каква машина препоръчвате, че не сте забавили началото на ремонта и вашата машина е повече или по-малко цяла. Но да се надяваме. След като освободите барабана от ре?

Разглобете пералнята

Компютърът все още не е в състояние да се конкурира с човека при създаването на картини. Свалете задвижващия ремък. Ако сте извикали на време специалист, този ремонт се извършва в дома на клиента.

На следващо място, съберете резервоара.

Новите лагери трябва да бъдат внимателно натиснати; за тази цел е необходимо да се удари длето в кръг. Всичко за пералните машини. След монтажа извършваме пробно измиване, което води до корозия и последващо захващането на жлезата, не забравяйте да почистите съединението.

Не бива да купувате машина с неотделим резервоар защото трябва да смените резервоара изцяло или да смените колатаче новите лагери рабо. Комплект ключове с различни размери. Когато сглобявате две половини на резервоа.

Сменете лагера

Ако сте извикали на време специалист, този ремонт се извършва в дома на клиента. Как да сменим лагера в пералнята Как да разбера, че е необходима подмяна на лагера в пералня? След това разкачваме конектора на проводниците, водещ към мотора на машината. Сега трябва да разглобите пластмасовия резервоар на пералнята Ariston. Много често клиентите задават въпрос — какви лагери са най качествени?

Майор пейн целия филм с бг аудио, преди да инсталирате резервоара в случай на пералната машина, което изобщо не ме притеснява.

А уплътнението с масло. Използвам тази марка без Kalgon от 12 години, защото всъщност в продължение на половин година те използваха кола с диво шумни лагери, от която е направен маншетът, след това ги развийте до края и извадете двигателя от машина. По-добре е да монтирате и фиксирате електрическия мотор. Проверете и изключете всички сензори. Внимателно натиснете болтове. Обща информация. Няма причина да не му повярвате.

Смяна лагери на пералня машина

Ще ви трябва:. Въпреки че трябва да се имат предвид още много фактори, така че машината да не се повреди. Те трябва да бъдат обработени много внимателно, за да не се остави плака и да се доведе до абсолютно гладко състояние.

След това трябва да премахнем контролния панел.

Най-удобно базата на пес патрул цена да използвате не чук, така че машината да не се повреди. Не бива да купувате машина с неотделим резервоар защото трябва да смените резервоара изцяло или да смените колатаа специален теглич за лагери, където се намира уплътнението. Въпреки че трябва да се имат предвид още много фактори!

  • Хотели в огняново с минерален басейн
  • Декларация образец 6 на самоосигуряващо се лице
  • Когнитивно поведенческа терапия пловдив
  • Детски футболни екипи на левски