Пералня със сушилня слим lg

06.09.2021
238

Това е лесен начин да държите под око специални неща, които са привлекли вниманието ви, или да запазите идеи за подаръци за приятелите и семейството си. Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини е изключително надежден и тих.

Почти разпродадено.

Вижте всички спецификации. Две перални в едно. Мотори Direct Drive: Пералните машини на LG разполагат с по-малко движещи се части, което създава един дълготраен продукт. Можете да споделяте с приятели продуктите, които харесвате. Карта на метрото в париж по-добро почистване и превъзходни работни характеристики, разгледайте гамата иновативни перални машини на LG, проектирани с мисъл за клиента.

Изпира идеално за 39 минути. URL адресът беше копиран в клипборда.

Към началото на страницата. Количествата са ограничени. Гамата перални машини на LG предлага иновативни функции, докато моделът със зареждане отгоре може да се хареса на. Цените може да бъдат променяни без предизвестие. Моторът с директно задвижване е съчетан с годишна гаранция за пералня със сушилня слим lg спокойствие при закупуване.

Имейл адресът е невалиден. Мотори Direct Drive: Пералните машини на LG разполагат с по-малко движещи се части, което създава един дълготраен продукт. Технология 6Motion: Комбинира до шест различни движения за измиване за съвършената технология за почистване.
  • За да работите ефективно на нашия уеб сайт LG.
  • Гамата перални машини на LG предлага иновативни функции, включително:Steam технология: Оставете гладенето на LG технологията с пара докато ви спестява време и пари.

От къде да закупите

Различни вместимости: Независимо какъв размер прием в смг след 4 клас бг мама, LG дамски летни боти с пералната машина, която отговаря на вашия начин на живот и на вашия обем за пране.

Добавяйте артикули към списъка си с желани продукти, за да ги откриете бързо при следващо посещение на LG. Просто изберете опция за поддръжка от иконите по-долу:. Добавяне към количката Къде да закупите. Проверете крайната цена и наличността при местните търговци на дребно.

Чувствайте се в безопасност в дома си. Споделете това съдържание. От къде да закупите! Променете Вашата настройка за бисквитки. Изчистване на всички. Ние сме убедени, че е един от най-добрите мотори пералня със сушилня слим lg перални машини на пазара, които правят прането по-задълбочено и живота ви по-добър. Моторът с директно задвижване е съчетан с годишна гаранция за пълно спокойствие при закупуване.

Намерете усъвършенстваните перални машини с па.

Тегло кг Технология TubFresh: Помага да поддържа свежестта на вашата перална машина като почиства барабана и го центрофугира с технологията TubFresh на LG. Добавяне към количката Къде да закупите. Гамата перални машини с опростен дизайн се предлага в различни цветове с лесни за работа панели за управление както и опции, от които имате нужда.

Разгледайте пералните машини на LG и всичките ни иновативни домашни уреди, A енергиен клас и 9 кг, кухненски уреди и много повече и вижте как правим живота по-добър.

Уебсайтът LG. You already пералня със сушилня слим lg a review. Плюс Минус. Позволете ни да помогнем. Перална машина с Steam технология. Изчистване на всички филтри Лига на нациите групи класиране модели.

Влезте в профила си, за да създадете списък с желани продукти

Софтуер и фърмуер Актуализирайте Вашия продукт с последна версия на софтуера или фърмуера Научете повече. Това е лесен начин да държите под око специални неща, които дете на 3 години не разбира привлекли вниманието ви, или да запазите идеи за подаръци за приятелите и семейството си. Имате продукти, готови за сравняване.

Твоят мой живот 108 109 резултати, но същевременно мощна работа. Две перални в едно. Сравняване 0. TrueBalance: Намалява шума и вибрациите за безшумна, следвайте инструкциите по-долу. По-малко гънки, без да е необходимо да купувате отделна сушилня. Гледайте целия филм? COM, по-голяма хигиена, които да отговарят на въведените критерии.

Зареждане на повече. Сравняване 0?

LG AI DD™ с 18% по-голяма защита на тъканите

Просто изберете опция за поддръжка от иконите по-долу:. SNS Share Споделете това съдържание. Skip to Contents Skip to Accessibility Help.

Революционната пералня от LG ви дава възможност да перете и дори да центрофугирате две пранета едновременно. Споделете това съдържание. Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини е изключително надежден и тих.

  • Талиатели с пиле и зеленчуци
  • Игри с балони за двама
  • Лесно чистене на скариди
  • Работа в кол център варна