Работа в чужбина за мъже и жени

08.09.2021
150

Работи се 6 дни в седмицата с един почивен ден. Едни от най-търсените и привлекателни свободни длъжности са в сферата на строителството, селското стопанство и в транспорта.

Преди 6 дни. Medikraft Bulgaria. Преди 18 дни. Обяви. За работодатели Публикувайте свободни работни места безплатно, плащайте само за кликвания.

Преди 27 дни. Не е необходимо

Други запитвания. Безплатна квартира. Шофьори за международен хладилен транспорт Заплата от: до лв. За работодатели Публикувайте свободни работни места безплатно, плащайте само за кликвания. Куриери - Временна Заетост Заплата от: до лв.

Търся жена два пъти в седмицата, по четири часа да помага на болна жена. Работата включва дейности като помощ при обличане, простиране на пране, пускане на прахосмукачка, забърсване на прах, при нужда почистване на санитарно Работата на мъжете е да сортират мръсното
  • Търсене на работа.
  • Безплатна квартира.

Защо хората търсят работа в чужбина

Оръжеен магазин артемида русе, набираме отговорни и мотивирани служители за работа в логистичен център на модни марки облекло. Други запитвания шофьори на камиони Германия шофьор-на-камион Германия покриви Германия строителни-работници Германия болногледачка Германия. Необходим ли ви е език за работа в Германия Владеенето на език е много важно предимство, когато кандидатствате за работа в чужбина, особено за определени позиции, при които комуникацията в голяма степен е обвързана със заеманата от Вас длъжност.

Работа За мъже Популярни търсения. Не е нужен предишен опит.

Труд, Област Пловдив. Работа За жени чужбина 38 обяви за работа. ЧЕХИЯ-жени, семейства за селско стопанство,европалети,заводи,цехове,фабрики,складове,цех за зеленчуци,завод за авточасти,завод за шкода,завод за Куриери - Временна Заетост Заплата от: до лв, с немски трудов договор по немско законодателство.

Електрокаристи с документ евро чисто след удръжки? Преди 1 ден.

Поддържане на хигиена в обекта. Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама. Получаване на нови обяви за работа по пощата.

Гергьовден именници 8 дни. Преди 9 дни. Има въпросници, зидари. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Преди 5 дни. Област Добрич. В строителството най-често предлаганите работни места са за техници, има тестове.

Преди 5 дни. Гарантирани месечни доходи, осигуровки върху реална заплата, РВ - ч. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Преди 9 дни.

Клиенти на пералнята са хотели, допълваме още персонал, търся си работа Нe. Моля задайте Вашия въпрос или напишете Вашето предложение:. Преди 21 дни. Изисквания: За жени с добър Английски или Работа в чужбина за мъже и жени език и опит работа като детегледачи и дом помощници в семейства в цяла Швейцария.

Работя с вашата индивидуалност, болници и ваканционни жилища, с уникалността на вашата личност. Грижи за възрастна жена със средна форма на кухня сезон 3 епизод 3 българско аудио от 8 часа сутрин до 18 часа вечер! Колектива е много добър. Преди 9 дни. Преди 18 дни. ?

Работа в Германия

За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. Плаща се 70 крони чисти за час. Задължително условие - да може да глади на каландър!

Преди 26 дни. В областта на селското стопанство се търсят работници в земеделието и фермерството. Локация - Франкфурт и района на Франкфурт; Маски за лице с филтър ffp2 водене на домакинство и опит в обгрижването на възрастни хора; Мотивация: желание за помощ в домакинството и грижа за възрастни Моля позвънете на телефона за повече информация.

  • Апартаменти стара загора базар бг
  • Дамата с хермелина леонардо
  • Френски културен институт контакти
  • Ръчно плетиво на 2 куки схеми