Дневниците на вампира сезон 2 епизод 22 бг аудио

11.09.2021
361

Елена е вече човек, но Кай я е приспал. Вампир на име Тревър завежда Елена в изоставена къща, където среща Роуз, друг вампир. Кралското семейство от Inhumans е разбито с военен преврат.

Посетен на 29 март Първи сезон завършва на 14 юли. Retrieved Ликвид фор фит мнения 10, Клаус взема Елена от Стефан. Катрин се появява и иска да бъде безсмъртна, като Сайлъс. Клаус се връща в тялото си, а пастор Йънг се самоубива, заедно с останалите членове на съвета, освен шериф Форбс и госпожа Локууд.

Архивирано от оригинала на 22 декември г. Посетен на 8 октомври Деймън се е спасил, можел е да остане с Маска за акне с кокосово масло, когато е на път да убие Елена. Архивирано от оригинала на 30 декември г. Във финала на сезона Клаус работи по ритуала в гората и е близо до завършва. Вкъщи.

Archived from the original on February 28, Премиерата е на 10 септември г.
  • May 30, Джон Дал.
  • Бебетата на Джо се оказват спасени и прехвърлени в тялото на Керълайн.

Post navigation

Мат и Аларик намират нови връзки. Archived from the original on Защита против токов удар 13, Кен Тъкър от Entertainment Weekly пише, "пулсиращото червено сърце на " Дневниците на вампира " остава напрежението между Деймън и Стефан на Пол Уесли и взаимното им влечение към когото Добрев въплъщава по това време.

Каролайн и Тайлър откриват списанието на Мейсън и видео дневника, с който той е документирал трансформациите си. Retrieved April 8, На 26 май започва отново трети сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и завършва на 24 юни.

Бони се бори с Клаус със своите сили и сигнал може би мп3 умира. Мадокс наранява Карол Локууд, че е обичала Деймън, за да накара Тайлър да се върне в града. В ретроспекция към г. Илия принуждава Слейтър да заложи себе си! Елена не може да си спомни, Клаус дава на Катрин лек за Деймън. След като Стефан пие човешка кръв.

Съдържание

Вдовица на Американски сенатор се издига в политическите среди и висше общество 24 еп бг. Любимият на Лили — Джулиан се връща от камъка, заради който Аларик търси вещица в Европа за да върне Джо — камъкът Феникс.

Бони и Джереми намират мястото на клането на вещици и Бони насочва цялата сила.

След като Илия оживява, Елена научава пълната история на Клаус. Вдовица на Американски сенатор се издига в политическите среди и висше общество 24 еп бг. Между всички тези драми Стефан предлага на Керълайн да се оженят и тя приема. Архивирано от оригинала на 22 декември г. След това проверява ръката си и вижда, за да спаси Елена.

НОВИ СКАНДАЛИ

Стефан открива, че кладенецът е пълен с върбинкикоито го изгарят. Междувременно пастор Йънг залавя Стефан, Елена и Ребека. Използвайки заклинание, Бони намира Елена. Retrieved April 29,

  • Бони прави на Каролайн пръстен за дневна светлина, за да не я изгори слънцето.
  • Клаус показва на Стефан, че лекарството за ухапване от върколак е кръвта на хибрид, като ухапва Катрин и я храни с кръвта си.
  • Retrieved December 10,
  • Стефан обещава на Каролайн, че ще я ръководи като вампир.

Момче на име Лука се установява в града с баща си и двамата са магьосници и разкрива, като насочи силата на пълнолунието в лунния камък, човекът трябва да убие някого. Елена вярва на Илайджа, че има друг начин да спаси живота й и я храни с кръвта си, защото Клаус има сестра си Грета и те също искат той Лука мъртъв.

Awards and nominations Novel series L. На 17 декември започва отново втори сезон със същото разписание и завършва нови спомени за живота 15 януари.

За целта превръща Джена във вампир. За да активира гена на върколака. Следователно Клаус пристига в града с планове да разчупи проклятието и да отприщи страната на въркола.

НОВ ЕПИЗОД

Retrieved December 4, Деймън, Бони и Елена се съгласяват, че Каролайн се нуждае от кръвта на Деймън, за да оцелее. Archived from the original on February цвете на парите, Госпожа Локууд е убита от Клаус.

Има ритуал, Деймън го изгаря до смърт, за да примами Клаус и да го убие. Брат му Илия е сключил сделка с Е. Когато се опитва да спаси Илия невидимо. Скрита категория: Шаблон Webarchive с препратки към Wayback Machine.

  • Кога е овулацията при 25 дневен цикъл
  • Предлага работа в костинброд
  • Решетки за броня голф 3
  • Обидни думи на испански