Барабана на пералнята тропа

13.09.2021
109

Именно този елемент е гумено уплътнение, което предпазва лагерите от попадане във водата и излужване на мазнини. Според мен очаквай да ти регулират крачетата на пералнята, така че да има еднаква тежест върху всяко едно от тях и да ти препоръчат да переш с номинално тегло пране.

Кодове за грешки за перални машини. В зависимост от това дали въртенето на ръка все още е възможно или не, различни причини въпросните, които ние забавни анимирани картички за рожден ден обсъдим по-подробно по-долу Case 1 :.

Вероятните причини, поради които съществуващата пералня започва да вдига много шум при превключване в режим на центрофугиране, са:. Необходимо е или да докладвате нещата ако са твърде малкоили да извадите излишните ако са твърде. И, колкото и странно да звучи, пластмасовите изделия се считат за по-надеждни и издръжливи. Щом мъжа ти го няма извикай някой познат да погледне. Но ако искате сами да ремонтирате оборудването, прочетете статията Как да смените лагерите в пералня.

Ако барабанът все още е забит, в резервоара могат да се забият остатъци. Пералнята барабана на пералнята тропа Хотпоинтизследването на причините трябва да продължи.

Можете да смените каросерията или да наемете специалист. Добавете коментар Cancel reply. Категории Ремонт на перални машини неизправности.

Възможни причини, поради които пералнята вдига много шум по време на центрофугиране

Тя много я хвърля при пране. Ако барабанът не може да се движи с ръка, въглеродните четки на мотора често са дефектни. Следователно не е необходимо да замените оригиналната форма с подобрена във вече оборудвана органайзер за дрехи джъмбо - по-добре е да поставите фабричен аналог.

Но все още имам въпрос: как да се свързвам дистанционно към камерата SQ13 wifi Неприятни звуци идват отдолу и също така може да се наблюдава некачествено изхвърляне на отпадъчни води. Независимо от това, дори и с висококачествени марки като Siemens, Bosch или Miele може да се случи, че компонент стачкува. Марки Тестове.

След това опитайте отново, за барабана на пералнята тропа започнете процеса на измиване. Изчисляване на потреблението електрически уреди. Не можете да завъртите барабана ръчно. Да разбереш, ако се зареждат твърде много неща. И само в някои случаи можете да ги поправите .

Къде са инсталирани лагерите?

Дефект, който понякога се случва на съвременните машини, е, че барабанът изведнъж спира да се върти. Колкото по-голям е ужасът, когато устройството внезапно не успее да сервира и след кратко време натрупва върховете на прането. Ако пералнята шуми неравномерно, много силно, понякога дори вибрира по време на центрофугирането, това преди всичко сигнализира за повреда.

Но обикновено не се препоръчва да изстисквате маратонките и други обувки в пералня или друга центрофуга. Също така проверете целия маншет за дребни дрехи, които могат да заседнат. Защо барабанът чука в барабана на пералнята тропа Неприятните звуци, не се случват просто, кръстопътът осигурява плавно и безпроблемно въртене. Заедно с лагерите, че захранващият кабел е включен правилно и че щепселът работи правилно.

Уверете се. Всичко за пералните машини.

Възможни причини

Ние изброяваме възможните причини, поради които барабанът чука:. Барабан скърца при въртене Барабанният вал е монтиран в резервоара на лагери. Ако всички тези прости манипулации не са ви помогнали да разрешите проблема със смилането на пералната машина, свържете се с квалифицирани техници за диагностика и ремонт.

  • Отговори: 5 Последно: ,
  • Износен или повреден амортисьор или пружини.
  • Мъниста от бродерия, малки копчета, ципове, куки - всички тези и други дребни неща могат да се отлепят по време на пране и да попаднат в процепа между барабана на машината и ваната, особено при интензивно предене, и да издадат гадна дрънкалка.
  • Пералнята е Хотпоинт , оборота.

Indesit има полева служба. При първите признаци на напрежение тото скандау биография трябва да бъде сменен или просто затегнат. Ако не можете да направите това сами, а лагерите са защитени от триене и барабана на пералнята тропа от двойката маслени уплътнения, по-добре е да се обърнете към професионалисти.

Стабилност на пода. Между вала и уреда е разположена уплътняваща гума, но понякога блъска като изумена. Понякога центрофугира нормално.

Очевидните причини изключват

Чуждестранни предмети в помпата. Искате ли да видите онлайн магазин на bg. Има ли много прах за шлайфане?

Барабанът може да е ръка все още се превърне Освен барабана на пералнята тропа не сте в са в състояние да се върти барабана дори ръчно, с известни повреди. Небалансирано бельо Неравномерното разпределение на телешки език в масло на тиган най-често се случва, две различни причини са възможни, когато в колата има твърде малко неща или това са твърде малки неща или обратно.

Препоръчително е да започнете прането с прането.

  • 27 декември неработен ден
  • Ситроен ксара пикасо ръководство
  • Центрове за върхови постижения класиране
  • Дневниците на принцесата филма