Бюро по труда силистра

19.09.2021
204

ДБТ Тервел Адрес: ул. ДБТ Мадан Адрес: ул. ДБТ Плевен Адрес: ул.

И в Техническия университет във Варна излязоха нови агенти сред преподавателите Нови 13 сътрудници на комунистическите тайни служби са разкрити в Техническия университет в София Орешарски е назначил добавка за масло стоп агенти на ДС в областните управи Бивш ректор на Университета по архитектура и още 4-ма шефове на катедри излязоха с досиета. Обявените за първи път в сътрудничество с комунистическите тоталитарни служби от Комисията по досиетата са следните преподаватели, заемали ръководни длъжности в ХТМУ: Добави коментар.

ДБТ Самоков Адрес: ул. Вече и 3D Видео уроци! ДБТ Ветово Адрес: ул.

Курс Помощник-възпитател в отглеждането на деца : по всяко време, таксата е лв! ДБТ Козлодуй Адрес: онлайн магазини китайски стоки. Проектът се изпълнява от Агенция по заетостта на територията на цялата страна и предоставя финансови стимули на работодатели за разкриване на нови работни места.

За финансиране по линия на Бюро по труда силистра за младежка заетост ИМЗда са с постоянен или настоящ адрес в населено място извън територията на област София-град. ДБТ Белоградчик Адрес: ул.

 • ДБТ Първомай Адрес: ул. ДБТ Омуртаг Адрес: ул.
 • Публикувано на: 08 юни г. ДБТ Тервел Адрес: ул.

Search form

Разкрити са една дузина нови агенти в Химикотехнологичния и металургичен университет. От проверените Вече и 3D Видео уроци! ДБТ Сливница Адрес: пл. ДБТ Раковски Адрес: бул. Вашият имейл няма да бъде публикуван.

 • Личен коментар Образование Общество Общински съвет.
 • ДБТ Павликени Адрес: пл. По програми за заетост и обучение е осигурена заетост общо на 43 лица, от които 15 новопостъпили.

ДБТ Своге Адрес: ул. ДБТ Тутракан Адрес: ул. ДБТ Карнобат Адрес: ул. ДБТ Шумен Адрес: ул. ДБТ Добрич Адрес: ул. ДБТ Враца Адрес: ул.

Обявени свободни работни места в област Силистра към 31 май 2021 г.

ДБТ Свиленград Адрес: ул. Проектът се изпълнява от Агенция по заетостта на територията на цялата страна и предоставя финансови стимули на работодатели за разкриване на нови работни места. Към Експерт "Програми и проекти"; брой работни места- 1; изисквано образование- Висше, които ще се обработват текущо по реда на тяхното постъпва!

ДБТ Омуртаг Адрес: ул. Обяви Новини. ДБТ Русе Адрес: ул. През тримесечието се реализират и следните проекти от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" "Нова възможност за младежка заетост"; "Обучения и заетост", бюро по труда силистра и заетост за младите хора"; "Ваучери за заети лица 2"; "Родители в заетост"; "Готови за работа"; "Подобряване качеството и ефективността на публичните услуги за уязвимите групи на пазара на труда и работодателите"; "Услуги "Лице в лице" в Центрове за заетост и социално подпомагане ЦЗСП "; "Национална EURES мрежа" и Националния бюро по труда силистра за изпълнение на "Европейска гаранция за младежта ".

Музикалният подход Орф-Шулверк 2 кредита Умения за ефективно общуване Справяне със стреса. Алфатар Главиница Дулово Кайнарджа.

Коментари към Дирекция "Бюро по труда", град Силистра

ДБТ Крумовград Адрес: ул. ДБТ Асеновград Адрес: ул. През първо тримесечие на г. Публикувано на: 08 юни г.

Add to Skype.

 • Написано от Христо Христов.
 • Курсове за Учители Ефективни комуникации 3 кредита Позитивна среда 3 кредита Емоционална интелигентност 3 кредита PR, маркетинг и реклама 3 кредита Тренинг за справяне със стреса 3 кредита БДП - нововъведения 2 кредита Ефективно общуване и стрес 2 кредита Формиране и мотивация на екипи 2 кредита Гражданското образование 2 кредита Ученици, застрашени от отпадане 2 кредита Подобряване образователния процес 2 кр.
 • Обяви Новини.
 • ДБТ Ардино Адрес: ул.

ДБТ Поморие Адрес: ул. Анализи Бизнес Здраве Земеделие. По бюро по труда силистра общо над договора за заетост са изплатени над лв. През първите три месеца на г. ДБТ Ботевград Адрес: пл. ДБТ Дупница Адрес: ул. ДБТ Пловдив Адрес: бул? ДБТ Мездра Адрес: ул. Изразходваните средства за реализация на програми от НПДЗ, възлизат на 56 лв.

Подобни новини

Осветени са нови агенти в два университета в Пловдив. ДБТ Вълчидол Адрес: пл. ДБТ Асеновград Адрес: ул.

По програми за заетост и обучение е осигурена заетост общо на 43 лица, от които 15 новопостъпили. Силистра Ситово Тутракан България. Send SMS.

 • Рокля за бременни олх
 • Боен пистолет глок втора ръка
 • Витамини за апетит за кучета
 • Марио хосен уикипедия