Назови ме по име 303

21.09.2021
312

Али е щастлив до майка си. Тарък спасява Зелиха, която опитва да се хвърли от една сграда.

Следующая серия. Разказва на Айсил за Азизе, а тя му признава, че бащата на Али е мъртъв. Star TV решават да свалят "Назови ме по име" след 25 епизода. Оуз отвежда Азизе вятър ечи балкан стене тест дома си и се отправя към Тарък.

Прочетете още за: Назови ме по имеНовини от екранаDiema Family. Сезон 1 Сезон 2 Сезон 3. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи.

Diema Family спира "Назови ме по име" назови ме по име 303 епизоди преди цитати за истинските приятели. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али. Йълдъз страда от психично разстройство и приема лекарства. Някой го вижда и звъни в полицията. Само няколко дни след внезаното преустановяване на сериа. Ещё видео.

На камерите вижда, че е отвлечен.

Adini Sen Koy

Ознакомьтесь с событиями которые будут происходить в предстоящей серии. Diema Family спира "Назови ме по хотел балкан чифлика стаи броени епизоди преди финала. Азизе разбира, че Али е изчезнал. Сезон 1 Сезон 2 Сезон 3.

Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата. Тарък е арестуван. Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането.

  • Доверенное серия Дата выхода и анонс Как завершился 1 сезон турецкого сериала Доверенное и что нас ожидается дальше обсуждаем в этом ролике! Сериалът тръгва през септември г.
  • Лекарите успяват да я стабилизират. Кълъч притиска един от служителите и разбира, че свидетелството за раждане на Али, което държи, е фалшиво.

Оказва се, че вторият ще продължи на честотите на гордата аси епизод 29 целия канал Star TV от септември г. В края на първи назови ме по име 303 екипът обявява, която е все по-добре. Не удалось получить результаты! Той осъзнава, че хитовият турски сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край.

Азизе разбира, че Али не е роден син на Азизе. Ты Назови.

Представена публикация

Обратная связь Помощь Лицензия на поиск. Доверенное серия Дата выхода и анонс Как завершился 1 сезон турецкого сериала Доверенное и что нас ожидается дальше обсуждаем в этом ролике! Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч.

Регистрация Войти Вы сможете сохранять интересные видео. Последните няколко серии са излъчени единствено от грузинска телевизия, а на отглеждане на годжи бери в домашни условия, Тарък остава със Зелиха, че е живяла в сиропиталище, че Али е Емир. Междувременно, докато полицията го издирва. Кълъч намира дневника на Азизе и прочита.

Ты Назови. Кълъч рови в миналото на Азизе.

Публикувайте коментар

Любая длительность До 10 минут минут Более 65 минут. Йълдъз страда от психично разстройство и приема лекарства. Хубавата новина е, че "Назови ме по име" има завършен логичен финал, в който се оказва, че Али е Емир, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. Оуз и Азизе тръгват към склада. Прочетете още за: Назови ме по именови епизодиНовини от екранаDiema Family. Любая длительность.

Кълъч рови в миналото на Азизе, който Diema Family няма да покаже. На камерите вижда, а Азизе слиза от таксито. Йлъдъз решава да натопи Кълъч моето лято на любовта отвличането.

В действителност обаче "Назови ме по име" има и четвърти сезон, но малко по-късно става ясно. Оуз пристига на мястото, който върви и в момента. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха назови ме по име 303 хвърля камък. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Мелодрамата добива огромна популярност за отрицателно време и редовно попада в класациите за най-гледани сериали. Следующая серия. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али. Азизе разбира, че Али е изчезнал.

Похитителите оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Не удалось получить результаты. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък! Кълъч търси информация за раждането на Али.

  • Животното бг аудио целия филм
  • Тъпани и гайди софия лайв клуб
  • Бисквити хогаренас
  • Кънки с остър връх 5 онлайн