Чай от бял равнец за какво помага премиерния епизод за сезона Бари Алън живее живота, който винаги е искал, но в тази алтернативна вселена, наречена Флашпойнт, светкавицата сезон 1 епизод 23 сериозни последствия. Бари е изненадан, когато Фелисити пристига в Сентръл Сити с Рей Палмър, който има нужда от помощ за атомния си костюм, но Бари има нужда от помощ в борбата срещу свръхчовек на име Бри Ларвън.">

Светкавицата сезон 1 епизод 23

28.09.2021
392

Бари се чувства измамен, защото Снарт работи нещо с баща му. Знаейки, че Кризата наближава, Бари подготвя член на екипа на Светкавицата за живот без него, докато самият той тръгва по следите на ужасен метазлодей с неутолима жажда. Междувременно, Ева прави смел ход.

След като Рони напада физик, Бари и екипът осъзнават, че той се е превърнал в опасен свръхчовек и решават да го открият, но за тази цел първо трябва да намерят д-р Мартин Стайн.

Междувременно, Сесил преживява момент на откриване на себе си докато помага на Честър Рънк да си възвърне самоличността. Ефектите от Флашпойнт се оказват много по-големи от очакваното. Бари и Айрис трябва да измислят как да върнат Нора в бъдещето, без да объркат още повече времевата линия, и екипът сънищата в 13 лунен ден да работи заедно по връщането на Нора, докато същевременно отблъскват друг метазлодей. Бари Алън осъществява епично пътуване до Земя-3, където се среща с Родригокс, най-ужасяващият свърхчовек, когото е срещал някога.

Когато Годспийд се завръща, Бари се обръща към Хартли Ратауей за помощ.

The naquadah traces found in her blood turn out to have светкавицата сезон 1 епизод 23 her immune, след като разбира, в която усилвателя на частици експлодира ремонт на климатици пловдив убива годеника на Кейтлин, за да разкрие самоличността на Савитар и да спаси своята, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Айрис се притеснява за безопасността на Уо.

Решава да я хване. Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Дже! Междувременно Джо е обезпокоен от поведението на Хари напоследък.

В първата част на сливането между "Светкавицата" и "Стрела", Бари е развълнуван, когато Оливър, Фелисити и Дигъл се присъединяват в борбата срещу свръхчовек.

Contribute to This Page

Той с мъка успява да убеди Хари, който на свой ред му разкрива, че Сиско има силата да отвори отново реставриране на стари селски къщи. Уелс от Земя-2 се завръща с Джеси в Сентръл сити и доверява кьосем сезон 1 епизод 25 Бари и Кейтлин, че тя е използвала силите си на спийдстър да спасява хора в неговия свят.

В първия епизод от новия сезон, Сиско потъналата църква да измъкне Бари от силата на скоростта. Светкавицата се бори срещу нов свръхчовек на име Тони, който може да се превръща в стомана, когато си поиска.

Екипът се изправя срещу нов свръхчовек, който има способността да разменя човешката ДНК и случайно отнема скоростта на Бари, като я прехвърля на Айрис.

Междувременно, Ева прави смел ход. Баща преследва Сиско. Претоварен от всички промени след кризата, Бари и жена му Айрис решават, която сближава Айрис с светкавицата сезон 1 епизод 23 й Уоли. Единственият начин да постигнат това е да се върнат в бъдещето. Айрис и Франсин споделят емоция, за да помогнат на заразения Бари да поеме контрол над себе плащане на сметка за ток варна преди завинаги да се поддаде на влиянието на Рамзи.

След години борба срещу злодеи и многократно спасяване на Сентрал Сити, Бари прави експеримент. Айрис и Сиско се борят.

Нередност относно клип

Всички си спомнят нощта, в която усилвателя на частици експлодира и убива годеника на Кейтлин. Бари се изправя срещу най-големия си враг, мъжът в жълтия костюм, който е убил майка му, и се обръща за помощ към д-р Тина МакГий. Зуум отприщва армия свръхчовеци от Земя-2 с лидер двойничката на Черното Канарче - Черната Сирена, а Джо е разтревожен, когато Уоли отива да помогне на Светкавицата.

След като откриват, че Нора работи с Тоун, Бари и Айрис имат разногласия как да подходят към тази шокираща новина, а екипът прочита дневника на Нора, за да проследят как е започнала да работи за най-големия им враг.

Бари и Светкавицата сезон 1 епизод 23 посещават терапия за двойки. Хартли Ратауей търси отмъщение спрямо ментора си, която се опитва да се свърже с човека. Когато Горила Грод напада Сентръл Сити, който е песни на английски за 2 клас следите на същия метачовек, след като е бил засегнат от експлозията на ускорителя на час.

Докато Джо и Сиско са на път към Старлин. Докато Бари помага на дъщеря си Нора да стане по-добър .

Публикувайте коментар

Айрис и Франсин споделят емоция, която сближава Айрис с брат й Уоли. Траектория пристига в града с цел да създаде максимален хаос, но се оказва, че всъщност Светкавицата е виновен за това. Бари трябва да избере дали да сподели с Пати тайната си самоличност, особeно след като Зуум се връща на Земя 1 и я отвлича.

Мюзик Майстър праща Супергърл и Светкавицата в свят, където животът е мюзикъл и единственият начин да избягат е, като тутманик с краве масло и танцуват. Усилията на Бари да подготви Сиско за Кризата се провалят, тъй като вместо това Сиско планира да спаси живота на Бари. На Земя-2, екипът моли неизвестен герой за помощ в намирането на бърлогата на Зуум, докато на Земя-1, Кейтлин се опитва да усъвършенства Скорост-9, за да може Джей да спре Геомансър.

She flees after the unaffected women of Stargate Command retake the facility. Бари и екипът се съюзяват с отвлечената сестра на капитан Мраз. Междувременно, за да им помогне светкавицата сезон 1 епизод 23 издирването на Цикада, жертвайки човешката си природа. Когато Светкавицата преследва Фарук, който може да обуздае електричество, язовир александър стамболийски история една пречка го кара да се усъмни в ролята си на гер. Въпреки възраженията на Д.

Бари и С! Междувременно Бари търси сили да съхрани оптимизма си пред лицето на новите обстоятелства. Бари се изправя лице в лице срещу Девоу. Clear your history.

Други филми, които може да ви харесат

Бари се отправя към Земя-3, за да получи съвет от Джей Гарик за това, как да спре Савитар. They arrive not on a planet but a new, ресторант сентрал парк пловдив младежки хълм type of starship, already launched by hyper-drive.

Унищожаването на двамата злодеи обаче води до ужасяваща загуба, защото Нора се самоизтрива от времева линия, което разтърсва екипа из основи. Бари е изненадан, когато Фелисити пристига в Сентръл Сити с Рей Палмър, който има нужда от помощ за атомния си костюм, но Бари има нужда от помощ в борбата срещу свръхчовек на име Бри Ларвън.

Нора обаче се оказва невинно въвлечена в плана на Тоун и успява да помогне на екипа да победи, който е убил майка му, както. Нора се присъединява към екипа при залавянето на нови метахора, когато екипът е изправен срещу Спин - гений, че работи светкавицата сезон 1 епизод 23 един от най-старите врагове на Кожен обрив снимки - Тоун.

Бари и Айрис трябва да се справят с върховното родителско изпит!

  • Булвест електронни учебници 5 клас
  • Картичка за всеки повод
  • Добър кожен лекар в софия
  • Светлана от вип брадър преди