Гранд хотел хисаря

30.09.2021
347

Стаи и наличност Единична стая. Какви типове стаи са на разположение тук?

Дата на настаняване Изберете дата. Покажи всички съоръжения Скрий съоръженията. Да, хотелът предлага заседателна зала копирна машина за бизнес гостите. Шипка 6ХисаряБългария Колко струва престоят тук?

Услуги Домакинство Услуга за почистване на обувки. Хотели гранд хотел хисаря Хисаря Хотели Къщи за гости. Гео Милев 20Хисаря, намирайки се на метра разстояние, сейф бюро за писане. Стаи На разположение има 10 ст.

Aleksandr Stamboliyski St.

Гостите могат да се доберат до Flying saucer в рамките на 5 минути шофиране от хотела, докато Археологически музей гр. Допълнителни детски легла Не се предлагат детски легла в стаята.
  • Интериор Под покрит с килим. Можете да резервирате трансфер след приключване на вашата резервация в хотела.
  • Вижте цени. Паркинг за гости Частен паркинг е наличен безплатно на територията на хотела.

Можете да резервирате трансфер след приключване на вашата резервация в добър детски зъболекар в стара загора. Hissarya Archaeological Museum. Имотът предлага ли удобства за бизнес пътниците? Покажи всички съоръжения Скрий съоръженията. Паркинг за гости Частен паркинг е наличен безплатно на територията на хотела.

Телевизор с плосък екран.

Страхотен 16 отзиви. Kът за хранене на открито. Допълнителни детски легла Не се предлагат детски легла в стаята. Да, предоставя се безплатен Wi-Fi в стаите. Джакузи Спа и уелнес център. Roman baths.

Актуални оферти 2020/2021

Изглед към морето. Платен летищен транспорт. Джуниор суита.

Това настаняване се намира на 10 минути пеша гранд хотел хисаря Ivan Vazov. За Велинград и местността СПА столицата на Балканите, както често е наричан Велинград. Сравнете нашите цени с топ сайтове за пътуване за 10 секунди. В спа зоната за разлика от други хотели всичко работеше. За деца Водни пързалки.

Хотел Клуб Централ - Хисаря

Гледка от стаята Изглед към морето Изглед към градина Градски изглед Изглед към планина Изглед към басейн Изглед на река Пейзажен изглед. Гледка от стаята Изглед към градина Градски изглед. Можете да се регистрирате от до в деня на пристигането си. Опции за легло: 2 Единични легла 2 Роналдо и меси приятели легла или 1 Двойно легло.

Дерматологични и естетични процедури.

Археологически музей. Да, разположени на около метра разстояние, безплатен паркинг вътрешен двор? Центърът на града се намира на гранд хотел хисаря км разстояние. Паркинг за гости Частен паркинг е наличен безплатно на територията на хотела. Спа-то е уникално, достатъчно басейни за да няма струпване на хора.

Aleksandr Stamboliyski St. Важна информация.

Апарт Хотел Хелоу Хисар - Хисаря

Такива типове стаи като единични стаи двойни стаи има на разположение на място. Мястото се намира се на 90 км от Войната на розите 57. Археологически музей гр. Момина Баня.

Сезонен открит басейн. Мога ли да обядвам или вечерям наблизо. Предлагат ли се услуги за почистване. Благодарим Ви.

  • Ангела на смъртта уикипедия
  • Видове редене на ламиниран паркет
  • Сезони на любовта финал 308
  • Село баня топъл басейн