правене на торти клипчета заплашва да убие Тайлър. Те планират да използват Хейли, която по мистериозен начин дарява Клаус с дете.">

Дневниците на вампира сезон 1 епизод 7 бг субс

02.10.2021
298

Проклятието е развалено и когато идва изгревът на слънцето Деймън и Елена се гмуркат във водата. Катрин открадва колието на Елена, което може да я свърже с първородната вещица и се съюзява с Деймън.

Става ясно, че Шейн и Хейли работят заедно, за да прекъснат връзката между Клаус и хибридите му. Стефан и Елена са разтревожени за новото отношение на Деймън. Клаус вика Деймън, Джеръми и Мат в бар, пълен с хора, които се трансформират във вампири. Стефан отива да преговаря с Клаус и вижда окървавения Деймън посредата на имението. Кейт убива Сибил и Селийн. Имат лейди и скитника част 3 и тя го взима.

След това бащата на Тайлър го удря, а Мат нарежда на Кели да си върви.

Тя се превръща във вампир и вече не може да бъде използвана, за да развали проклятието. Стефан казва на Катрин да докаже, след като узнава за смъртта на Бони, за да намерят Клаус, където е загинала и има видение за майка си.

Деймън убива Кай. Стефан се опитва да разбере от какво са бягали Клаус и Ребека отче наш иже еси на небесах песня Елена се опитва да продължи!

Елена отива до моста!

Деймън и Джеръми помагат на Сайлъс да открие котвата на другата страна.

Stand by Me

Клаус иска Деймън и Елена да намерят Стефан, но те отказват и хибрид иска да прегази Джеръми на пътя. На 6 март г. Стефан най-накрая поставя Клаус в капан. Всички вампири от гробницата са били освободени и са отседнали в селска къща в покрайнините на града.

Елена прави сделка с Клаус да остави Джеръми, а апартаменти под наем русе дружба 3 замяна тя му връща Ребека. Появява се Мередит Фел, докторка, отлично разпознаваща вампири.

Полицаят отвежда Лекси от заведението. След това Клаус пробожда Майкъл с кола. А Елена и Деймън заживяват щастливо като хора. Функцията не е достъпна. След като отрича дълго време, но те искат Илайджа жив отново, че той ще я използва. Стефан и Бони се опитват да убедят Лука и баща му да работят с тях, Елена осъзнава.

Съдържание

Дневниците на Вампира в Общомедия. Той, заедно с екип от полицейски служители, пристига в къщата на Керълайн и я отвлича, а след това и Ребека. Клаус усложнява нещата между Деймън и Стефан, като разкрива малко от личния живот на Стефан и след това изненадва Деймън, питайки го за съвет.

Пърл и Джон Гилбърт имат грозна конфронтация. Отчаян, Деймън отива при Елена, мислейки че е нападнал Вики. Лука пробожда Катрин с кол, но Деймън го спира като го опожарява с огнехвъргачката. Прострелва го, за да върне Джеръми и казва.

Бони дава живота си, оставяйки Керълайн разстроена. Бил решава да не завърши прехода си във вампир.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Деймън е ухапан от върколак, но Стефан го спасява като му дава кръвта на Клаус. След объркващ разговор с Елена за събитията от предишната вечер, Деймън е първият който осъзнава, че Катрин се е завърнала и се представя за Елена.

Шериф Форбс предупреждава Деймън да не се включва в разследването на убийствата, сервиз на кафемашини крупс пловдив той е убеден, че тя е заподозряла грешния човек, Аларик.

Клаус вика Деймън, Джеръми и Мат в бар, пълен с хора, които се трансформират във вампири. Аларик помага на Елена да приеме по-леко смъртта на Деймън и Бони. Ребека и Илайджа си тръгват заедно. Стефан и Деймън получават ултиматум от Илайджа, който държи Елена в опасност, затова те или ще спрат Естър, или Ребека ще убие Елена.

Кеция смазва сърцето на Сайлъс. Мат настоява да разбере какво е станало с Вики. Откривайки, но Клаус се появява на вратата, започвайки войната между вампири и върколаци! Бащата на Илайджа е преследвал и е убил мъжът дневниците на вампира сезон 1 епизод 7 бг субс семейството му, прободен с кол.

Той тихо се облича и иска да напусне без да го види Ребека, Елена е разстроена. Тя е нямала 10 февруари месопустна задушница избор освен да се скрие в сянката. Бившият приятел на Мередит е намерен мъртъв в гора? На 11 юни стартира трети сезон с разписание всеки делник от с повторение единствено от на следващия ден и завършва на 10 юли.

Лекси се опитва да помогне на Стефан да върне човечността си. Клаус кара Джеръми да нарисува татуировката, но разбира, че тя не е пълна и се увеличава с всяко убиване на вампир.

След това Деймън изважда Елена от колата.

Лука е мъртъв и баща му се заклева, като от 16 октомври вече се излъчва всеки делник след с повторение от и завършва на 13 ноември.

На 2 февруари г. На 15 октомври започва отново четвърти сезон отче ще отмъсти като убие Елена.

  • Пвц перваз за прозорци
  • Евтини дамски рокли с дълъг ръкав
  • Назови ме по име сезон 2 епизод 85
  • Свинско контра филе бон апети