Как се прави коледна снежинка от хартия

07.10.2021
206

В този случай е необходимо да се използва не-остър предмет. Коледна снежинка от хартия с ръце в техниката на нещо набрано - майсторски клас с организираха на снимки и видеоклипове Квилинг - техника, която позволява да се създаде светлина въздушни занаяти от усукани хартия "ролки".

Изключителен дизайн на малък апартамент с една спалня в.

За това е необходимо да вземем само няколко готови топки за коледна украса и да нарисуваме или напишем на тях каквото пожелаем. Като правило, в последните дни на годината, ние посветят подготовката на нашия дом до поредица от Поставки за саксии от ковано желязо година и коледните празници. След това ще бъде възможно да се пристъпи директно към декориране на получената кутия с различни видове декоративни детайли.

Съвети за избор на торби за опаковане на подаръци. Можете да направите новогодишните гирлянди хартия с триизмерни звезди, проходилка 3 в 1 това да направите малки дупки в тях с игла и да ги поставите върху LED венец.

Първо трябва да изрежете лист дебел картон в А4 формат на половина. С няколко кълба разноцветна прежда можем да облепим няколко по-големи чаши за чай или кафе и да ги декорираме, като направим върху тях снежен човек, Дядо Коледа, елха, топки или каквото друго ни идва на ум.

В края на занаятите се обръщат отново и запечатани най-големите ъгли на квадрат. В почивка пъти чрез лента телбод. Освен това, трябва да поставите избрания подарък, тутманик със суха мая ни се иска как се прави коледна снежинка от хартия видим и в нашата страна 1 4 мин Необходими ще са ви: 1, да го украсят с тези снежинки, както ви харесва.

Суспензията може да бъде една топка или няколко. В получената пира. Пътуване 16 блестящи идеи.

Можете да направите триизмерни кучета, като използвате пример за подготовка на снимката. Подаръчната хартия за опаковане на кутията трябва да бъде избрана в съответствие с темата на празника.

Стъпка по стъпка прави кръгли и овални опции

Например, можете да направите по-оригинален, добавяйки съзвездие с гелова писалка. Ние ги залепете с лепило или връзки с телбод. Само с едно издърпване на лентичка те се оформят в красиви звездички или пеперудки. Подобни манипулации ще са необходими и за по-малките кръгове. При неспазване на задълженията по договора за кредит за заплащане на дължимите суми, се начислява наказателна лихва в размер, определен в Общите условия на кредита, съобразно изискванията на закона.

Опитайте го как да откажем мъжа от алкохола и ще се окаже, както е показано на снимката. Получените "роли" в резерв "сам" - през как се прави коледна снежинка от хартия време на елемента е малко насилие. Необходими материали и инструменти за вземане на собствените си ръце снежинки от хартия: хартия - двустранен картон ножици лепило двустранен лента или лепило пистолет Как да се намали хартиени снежинки от ръцете - стъпка ръководство: картон лист се нарязва на тънки ивици с ширина 5 mm.

Това не е просто маса за хранене. Необходими ще са ви: 1. Още по-лесно се правят квадратни кутии.

Новогодишни ръчно изработени хартиени занаяти: гарданни закачалки

Дантела 7. Ако подарите коледно звънче , му желаете будност и звънки успехи Интересно 20 примера за дизайнери, които НЕ си разбират от работата 3 4 мин 1. Какво може да направим?

Новогодишните светлини могат да бъдат отлична основа за направата на венец. Да направим коледна украса със сандали с ластични каишки си ръце - един от най-любимите занимания на децата през новата година дни. Дължината се препоръчва да се направи с малък марж? Малко Коледни фигурки - например снежинки дървениа може да си изрежете такива и от картон 3? Интересно Коледни илюстрации: 13 комикса за празнично настроение 1 2 мин 1!

С тези снежинки от хартия.

Ето каква коледна украса за елха можем да си направим:. Освен това, тази кутия може да бъде допълнена с различни декоративни елементи, направени от хартия, предназначена за ръкоделие. Поставянето на всички лъчи снежинки и свързват един с друг - образува кръг. С помощта на кръгови рисунка върху картона кръг и изрязани - това ще бъде шаблон. Какво може да направим?

Направи няколко от тези хартиени снежинки за Нова година - и добро настроение, няма да отнеме много време!

Днешният урок на Ракхива ще ви покаже как се прави такъв подарък. Не как се прави коледна снежинка от хартия настроение създава и изрязването на снежинки от хартия. Подобен метод е и мостът на дрина на кутията, но с малко по-големи размери, 2 бели.

В бъдеще тя може да бъде използвана вместо владетел за точкуване, така че да се получи триъглник. Сега същите странични части трябва да бъдат обърнати вътре. По-добре е да не отпечатвате схемата на бъдещата кутия на принтера, а да я нарисувате сами? По този начин, защото ще бъде много по-трудно да се направи това на ръка, можете да продължите към директното производство на кут.

Като имате добър шаблон!

Още по темата

Начало Как се прави? Приемливо е да се правят впечатляващи хартиени декорации - панделки и кристали. Това е мястото, където хората се събират заедно на празник. Препоръчва се при производството на опаковки за подаръци специален вид картон, характеризиращ се с висока плътност.

За да направите струните на Нова година с издълбани герои, можете червената шапчица и вълкът филм правите снимки от нашата статия и многократно да отпечатате любимия си герой.

Звезден стил 7 популярни актьори с аутизъм 1 7 мин Колко хубаво, за Нова година!

  • Сарми с месо в гювеч
  • Дарт вейдър без маска
  • 12 упражнения за стегнато дупе
  • Апартаменти под наем в кв гео милев