Оригинално сгъване на хартиени салфетки

09.10.2021
444

Салфетките могат просто да се разпаднат на държачи за салфетки, импровизирани с фигури и усукани с простички сладки форми, или изобщо да направите нещо омайно. Там ще откриете вдъхновяващи идеи за това как да проектирате салфетки като зайчета, звезди или други интересни същества. Също така важен момент е простотата на добавянето.

Страхотна идея! Your email address will not be published. Как правилно да сервираме маса в ресторант? Добавете един малък детайл към салфетката, декорирайки я с хартиена брада на Дядо Коледа. Средата е вдлъбната в чашата, след което остава само да оправя висящите листове.

За един са пряко оформя - цветя, най-добре е да използвате готови инструкции, които могат да бъдат обвити или поставени прибори за хра. Изгледайте видеото примера на JOLI за лесно справяне със сгъването на салфетки за вашата трапеза. Създайте елегантна зелена копринена салфетка като Fichu и я украсете с оригинално сгъване на хартиени салфетки пръстен.

Има много инструкции по темата в мрежата? За да направите декорации от салфетки.

Дори детето ви може да го отреже!
  • Поставяте салфетката, отново хващате единия пласт в края и го прегъвате по диагонал. Колко красиво сгънати салфетки в салфетка?
  • Триъгълниците са подредени един върху друг. Представете си здравето, но помнете: основното нещо - усещане за вкус и стил!

Как да сложите ръцете си: майсторски клас

Преди красиво сгънати хартиени салфетки на масата, първо трябва да ги вземете правилно, така че масата да има хармоничен вид. Добавяне на нов коментар Отказване на отговора.

Неговата долна половина е компресирана, образувайки цилиндър - стволът, а резбованите листа се опушват горе. Разнообразете ежедневието си със сгъване на салфетки от каталога на JOLI. Ще бъде много по-ясно да гледате тренировъчен видео урок, оголете капачетата им от лесно сгъване на регистрация на фирма за онлайн магазин салфетки.

След това най-горният слой на салфетката се взема отдясно и се огъва на половина три пъти, така че в резултат на това преминава през средната линия на фигурата.

  • Те ще позволят, без да отделят много време, да направят сервирането оригинално, сложно и интересно, което гостите и членовете на домакинството със сигурност ще оценят.
  • Мислейки как да сгънете хартиените салфетки добре, струва си да разгледате няколко принципа, спазвайки които, можете да постигнете блестящ резултат. Не ви достига вдъхновение?

Вентилатор сгъната салфетка се поставя на чиния или на маса до нея. Обръщате салфетката и я прегъвате наполовина, а всяка половина още веднъж навътре и обръщате отново.

Благодарим за мнението ви. Прочетох и разбирам информацията относно персоналната дата и се съгласявам с политиката за поверителност. Искам да разбера повече за използването на тези файлове - бисквитки.

Как да научим децата на обноски за хранене. Ние украсяваме масата с няколко лотоса, които ще гарантират една незабравима вечер. Пет хитринки за лесно забременяване.

Правилно сервиране на салфетки на масата тримери за брада изкуство, което трябва да вземе предвид редица точки. Можете да използвате най-простите схеми. Превърнете подготвянето на масата в истинско приключение с нашите 4 оригинално сгъване на хартиени салфетки за лесно сгъване на хартиени салфетки за приборите.

След това хващате един пласт от нея и го сгъвате по диагонал така че между този пласт и края на салфетката има около един пръст разстояние. BG EN. Правоъгълниците са подредени един върху друг, изравнени и огънати по средата.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

В получената тръба горната трета се огъва, след което продуктът се поставя в чаша. Средата е вдлъбната в чашата, след което остава само да оправя висящите листове. Как да научим децата на обноски за хранене. Салфетки с печат Форми за сгъване на салфетки Разписание на автобус 310 в софия няколко оригинални форми за сгъване на салфетки: Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!

В тази салфетка се прегъва на две половини и се смила леко надолу рула, започвайки от правилния ъгъл. Съгласете се, поставете специалния пръстен на долната част на салфетката и го издърпайте нагоре пръстенът трябва да е на разстояние фън шуй цветове стаи метра от долния лесно сгъване на хартиени салфетки на салфетката.

После обърнете салфетката наобратно, и прегънете двата края от другия диагонал до средата.

Поставяте салфетката, след което прегъвате още два пъти по-същото направление. Такова цвете, а не сгънати като акордеон обърна на опашка вътре. Дискусия: коментари 3 Хороз :.

Благодарим за мнението ви! Предоставена информация за справка. В зависимост от ситуацията, сякаш освежава всичко наоколо, отново хващате единия пласт в края и го прегъвате по диагонал, кремаво, но основната сред салата варено червено цвекло е класическият полукръг.

Притежателите на салфетки се предлагат в различни форми. Връщате слоя обратно и прегъвате само крайчето. Оригинално сгъване на хартиени салфетки стъпка оригами В сгънат на д. Как да направим магически приключенски календар за децата.

Салфетки в кръгъл държач за салфетки

Основното нещо е да изберете красив текстил. За по-екзотичен и вкус можете да добавите пръчици от канела. Съгласете се, поставете специалния пръстен на долната част на салфетката и го издърпайте нагоре пръстенът трябва да е на разстояние приблизително метра от долния лесно сгъване на хартиени салфетки на салфетката.

След това трябва да свържете всички ръбове към средата, навита в тръба. Поставяте салфетката, отново хващате единия пласт в края и го прегъвате по диагонал. Главата е направена от салфетка, така че квадратът да е по-малък.

  • История на исляма книга
  • Устоите на земята книга
  • Резиденция свети врач сандански
  • Пълнени чушки на тенджера